tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post7373843855124253892..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~~~~~~~~~~~~~ שבת זכור ~~~~~~~~~~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-92130655544064726782008-03-11T03:33:00.000-07:002008-03-11T03:33:00.000-07:00תודה, אשתדל לנסות את המתכון היום.תודה, אשתדל לנסות את המתכון היום.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-57779811557350682852008-03-11T03:19:00.000-07:002008-03-11T03:19:00.000-07:00תודה איליסהכנתי בשבוע שעבר ועף בקראמל תפוזים, וגם ...תודה איליס<BR/>הכנתי בשבוע שעבר ועף בקראמל תפוזים, וגם התמונה יצא לא רע ואני מתכוונת להעלות את המתכון בימים הקרובים, אבל אם זה קחוף לך, אז זה הולך כך, בסיר שמים שתי כוסות מיץ תפוזים, שתי כפות רוטב סויה, ארבע כפות צילי מתוק, 4 כפות סוכר ושום כתוש. מכניסים לסיר את העופות ומבשלים עד שכל הנוזלים נעלמים והעוף מצופה שיכבת קראמל. כל התהליך לוקח משו כמו שעהמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-61877789946766345562008-03-11T00:10:00.000-07:002008-03-11T00:10:00.000-07:00הי מרילין, איך את מכינה את העוף בקרמל? אני ממש נהנ...הי מרילין, איך את מכינה את העוף בקרמל? אני ממש נהנית מהבלוג שלך.<BR/>(גם אני מרה"ע)Anonymousnoreply@blogger.com