tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post5911995477168811672..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ קציצות בשר ומונגולד / עלי סלק ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-45538078521031972412017-12-23T21:18:54.657-08:002017-12-23T21:18:54.657-08:00הכנתי (בלי כורכום ואפיתי את הקציצות) ויצא ממש מעול...הכנתי (בלי כורכום ואפיתי את הקציצות) ויצא ממש מעולה. אבל ממש. תודה!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08886435059946601985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-79266765662184029192012-10-31T02:34:31.213-07:002012-10-31T02:34:31.213-07:00נהדר שאנשים יוזמים ומעלים מתכונים- אבל למה עם שגיא...נהדר שאנשים יוזמים ומעלים מתכונים- אבל למה עם שגיאות כתיב?<br />אתם משקיעים כל כך הרבה, תקראו עוד פעם לפני שאתם שולחים, ויודעים שהרבה אנשים הולכים לקרוא את זה. (התארחו- ולא התארכו)<br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-89438597360715296922010-10-03T13:01:40.349-07:002010-10-03T13:01:40.349-07:00נראה מחמם את הלב .
אופיר
www.ofir-catering.co.ilנראה מחמם את הלב .<br />אופיר<br />www.ofir-catering.co.ilAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-80464767258265287972010-09-19T13:04:19.292-07:002010-09-19T13:04:19.292-07:00מרילין יקרה,
כמה שאני מברכת אותך, את לא יכולה לדמ...מרילין יקרה,<br /><br />כמה שאני מברכת אותך, את לא יכולה לדמיין לעצמך.<br />למדתי ממך ה מ ו ן וכל כך בכיף בשנה או שנתיים האחרונות, שאין לך מושג.<br />חלק מהתבשילים הביתיים והמחממים את הלב שאת מכינה ומשתפת נכנסו ממש למטבח פה (לא שהוא היה כל כך מלא בתבשילים, אבל כיף למלא אותו בתבשילים כל כך איכותיים ומהימנים כמו שאת מספקת).<br />כבר התחלתי לפחד שיום אחד הבלוג שלך יעלם עם כל האוצרות הטמונים שבו.<br />ואז חשבתי לעצמי "אל תדאגי יהודית, מקסימום היא תוציא ספר ואז זה יהיה אפילו עוד יותר קל לעקוב אחרי המתכונים ולדפדף בהם ברוגע על הספה".<br />אז בינתיים נרגעתי, הבלוג שלך חי וקיים ואני כל כך כל כך נהנית ממנו ומהמראות שבו, הבשמים והניחוחות המסובבים לי את הראש, התיאורים המגרים, הסיפורים, הצחוקים והאישה המיוחדת והמקסימה שאני עוד לא מכירה בחיים שנית לה ותוהה איך זה אפשרי, אבל כנראה שכן... איך שאהבה לאוכל יכולה לסובב את הראש לאנשים :-)<br />בעלי הכין לאחרונה את הקציצות מנגולד הללו שיצאו פשוט מ ע ד ן. מאוד נהנתי מהחמצמצות שלהן. בנוסף גם הכנתי חלה קלועה לשבת על בסיס 5 לפי הסרטון שהבאת של האופה ההולנדי שמדגים מספר סוגי קליעות. יצא כל כך יפיפה שלא האמנתי על עצמי! טיפה טעם של שמרים, אבל בפעם הבאה אולי אשים מהם קצת פחות.<br />וכדי לגוון מהמרק עדשים הכתומות עם הכוסברה והלימון, הכנתי את מרק העדשים החומות שלך שיצא די נחמד אם כי מהר מאוד הפך לנזיד סמיך יותר מאשר למרק. <br />אין בפי איך להודות לך על כל מה שאת עושה, נותנת וההשראה ומוטיבציה שאת נוטעת!<br />אני חושבת שלא הייתה לי ההזדמנות לאחל לך שנה טובה, אז אני מאחלת לך מכל הלב, מרילין המוכשרת, היצירתית והיקרה - שתהיה לך שנה מופלאה, המשיכי לכתוב הרבה בבלוג, המשיכי להינות מביתך, משפחתך ומטעמייך. מאחלת לך שתספיקי לנסות את כל המאכלים שאת רוצה להתנסות בהם ושיצאו לך מעל ומעבר למצופה. שמשאלות ליבך יתגשמו.<br />שתצליחי!<br />שיהיה לך חג סוכות נפלא והחלה שלך עם השיבולים הפילה אותי. את מ ד ה י מ ה ! וואלה איך את עושה את זה?<br />בריאות ושמחה,<br /><br />יהודיתjudith27khttps://www.blogger.com/profile/03994126887131090167noreply@blogger.com