tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post52411781083537430..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ נתח בשר בתנור על תפו"א עסיסיים ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-15318603015194073792017-09-17T03:16:03.709-07:002017-09-17T03:16:03.709-07:00מה עם מלח?
אין מלח במתכון?מה עם מלח?<br />אין מלח במתכון?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09173902089345740884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-73721101076794750102016-07-22T02:00:10.869-07:002016-07-22T02:00:10.869-07:00מתכון מעולה !!!! יצא מושלם מתכון מעולה !!!! יצא מושלם Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11820460712043537287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-10874305553337668872014-12-27T11:12:36.442-08:002014-12-27T11:12:36.442-08:00פרסתי את הבשר לפני התנור הוספתי חצי כוס מהמיםוהבצל...פרסתי את הבשר לפני התנור הוספתי חצי כוס מהמיםוהבצל יצא מדהים מומלץAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00604100503727587649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-76281469727615659782014-09-21T13:46:48.190-07:002014-09-21T13:46:48.190-07:00שלום
האם אפשר להכין את זה עם צוואר עגל?
אשמח לתשו...שלום<br />האם אפשר להכין את זה עם צוואר עגל?<br /><br />אשמח לתשובה בהקדם,תודהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08358751921226675693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-88623577992679090222013-03-06T10:30:13.914-08:002013-03-06T10:30:13.914-08:00עשיתי את זה אם מספר 4 יצא מעדן חלומי הבשר היה נראה...עשיתי את זה אם מספר 4 יצא מעדן חלומי הבשר היה נראה כאילו הוא יבש אבל הוא נחתך ונלעס כמו חמאה והתפו"א מעדןAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12500918720935342854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-87458917926892698572013-02-06T22:21:33.374-08:002013-02-06T22:21:33.374-08:00הצהוב, זה בגלל איכות התמונה ותפוחי האדמה שמקרינים ...הצהוב, זה בגלל איכות התמונה ותפוחי האדמה שמקרינים על הכל.<br /><br />גם בתנור זה נאפה שלם. פורסים על הושלחן או במטבח.<br /><br />בהצלהח!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-19330556003462326782013-02-06T14:19:02.249-08:002013-02-06T14:19:02.249-08:00מרילין, התמונה בהחלט ממחישה שזה יוצא טעים.
מהמתכו...מרילין, התמונה בהחלט ממחישה שזה יוצא טעים.<br /><br />מהמתכון מובן שהבישול הראשון נעשה לנתח בשר שלם.<br />ומה קורה בתנור? עדיין אופים נתח שלם או שקודם פורסים לפרוסות?<br /><br />תודה Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-52885131016663476842013-01-30T04:31:34.344-08:002013-01-30T04:31:34.344-08:00הי מרלין,
אני רוצה להכין את הצלי אך בתמונה הוא נר...הי מרלין,<br /><br />אני רוצה להכין את הצלי אך בתמונה הוא נראה בצבע צהוב, אין צורך בכורכום?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-43305588510287067212012-12-15T11:04:04.393-08:002012-12-15T11:04:04.393-08:00שלום האם זה עדיין אקטואלי? משר מספר 5, לא הייתי עו...שלום האם זה עדיין אקטואלי? משר מספר 5, לא הייתי עושה בשקית קוקי. זה נתח שאני אוהבת אותו או מבשול או צלוי בתנורר. כמובן שאפשר בלי יין ובלי דפנה.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-82201773294712148892012-12-13T23:37:01.091-08:002012-12-13T23:37:01.091-08:00שלום מרילין אני ילדה ואני רוצה לעשות לאבי הפתעה אי...שלום מרילין אני ילדה ואני רוצה לעשות לאבי הפתעה איך אני מכינה נתח של בשר 5 בתנור אבל בלי יין ועלי דפנה וכל האלה אני רוצה מצרכים שיש לנו בבית ואני לא רוצה לייבש אותם ואני ישתמש בשקית קוקי<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-77733434616933340622012-12-11T11:32:30.625-08:002012-12-11T11:32:30.625-08:00אולי, לא ניסיתי. בהצלחה!אולי, לא ניסיתי. בהצלחה!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-33247074937389793412012-12-11T09:19:22.143-08:002012-12-11T09:19:22.143-08:00רציתי לדעת בבקשה האם ניתן במקום לאפות בתנור להכניס...רציתי לדעת בבקשה האם ניתן במקום לאפות בתנור להכניס את הכל לסיר ולאטום אותו ולהניח בערב שבת על הפלטה עד לבוקר? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12500918720935342854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-73926491302291087602012-12-01T09:34:22.008-08:002012-12-01T09:34:22.008-08:00שקית קוקי זה רעיון!
כל הכבוד!שקית קוקי זה רעיון!<br />כל הכבוד!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-55562667069132877612012-11-29T07:32:24.273-08:002012-11-29T07:32:24.273-08:00יצא לי מצויין. בגלל התגובות הקודמות שהיו הוספתי את...יצא לי מצויין. בגלל התגובות הקודמות שהיו הוספתי את השינויים הבאים:<br />הכנסתי את הנתח עם התפוחי אדמה לתנור בתוך שקית קוקי.<br />לשקית הכנסתי גם 2 מצקות של הנוזלים מהסיר. <br />סגרתי את השקית, חוררתי קצת ומעל שמתי את הנייר כסף.<br />יצא רך וטעים.<br />תהיי בריאה מרלין!יוכיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-27269244475906543832012-08-18T10:59:15.500-07:002012-08-18T10:59:15.500-07:00שלום מרילין,
עשיתי את הצלי, אבל כשהוא יצא מהתנור ה...שלום מרילין,<br />עשיתי את הצלי, אבל כשהוא יצא מהתנור הוא היה די יבש ותפוחי האדמה היו יבשים מדי.<br />האם לא צריך להוסיף נוזלים בנוסף לחצי כוס שמן והתבלינים בתנור?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-41313758648737863102012-06-14T00:04:49.718-07:002012-06-14T00:04:49.718-07:00רוצה להכין עם בשר עגל חלב, את חושבת שכדאי לוותר על...רוצה להכין עם בשר עגל חלב, את חושבת שכדאי לוותר על השלב הראשון של בישול הבשר?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-82176945626893482222011-02-17T10:21:20.258-08:002011-02-17T10:21:20.258-08:00סוף הדרך...בעלי התענג ואכל כמעט את הכל והתחנן שאני...סוף הדרך...בעלי התענג ואכל כמעט את הכל והתחנן שאני יכין שוב לשבת ....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-64184090193246126952010-12-30T08:28:50.499-08:002010-12-30T08:28:50.499-08:00אני לא מבין מה עושים בבצל והרוטב שבסיר ? ומה לא מו...אני לא מבין מה עושים בבצל והרוטב שבסיר ? ומה לא מוסיפים מלח פלפל .?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-56045629595876342352009-04-03T01:38:00.000-07:002009-04-03T01:38:00.000-07:00מרילין שלוםקודם כל תודה הבלוג שלך מקסיםניסיתי לעשו...מרילין שלום<BR/>קודם כל תודה הבלוג שלך מקסים<BR/>ניסיתי לעשות את המתכון הזה אבל לדעתי הצלי קצת התייבש<BR/>זה לא יותר מידי זמן בישול שעה וחצי בשלב הראשון??<BR/>תודה <BR/>שרהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-88371167706548538622009-02-25T10:14:00.000-08:002009-02-25T10:14:00.000-08:00את יכולה לעשות את המכתון הזה עם נתח שנקרא שריר מספ...את יכולה לעשות את המכתון הזה עם נתח שנקרא שריר מספר 8, או כתף שנקרא 6<BR/><BR/>זה מתכון מאוד סלחני, הוא תמיד מצליח.<BR/><BR/>תבקשי ממנו קילו וחצי, וזה צריך להספיק ל- 6 אנשים<BR/><BR/>בהצלחה, מריליןמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-36266134786251525842009-02-22T22:13:00.000-08:002009-02-22T22:13:00.000-08:00מרילין שלום!קודם כל תודה רבה על הבלוג, הוא שימושי ...מרילין שלום!<BR/><BR/>קודם כל תודה רבה על הבלוג, הוא שימושי ומקסים!<BR/><BR/>שאלה- אף פעם לא התעסקתי עם בשר "אמיתי" ואני נורא רוצה לפנק את בעלי.<BR/>אפשר הסברים למתחילים כמוני :)?<BR/>איזה נתח צריך לבקש מהקצב?<BR/>ואיזה כמות בערך מתאימה למתכון?<BR/>תודה רבה מראש!Anonymousnoreply@blogger.com