tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post4719451362697762859..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ עוגות שמרים ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-7117481112578115252012-12-29T09:45:11.209-08:002012-12-29T09:45:11.209-08:00אני אחושבת שיש טבלאות המרה, אני לא יודעת, אני לא מ...אני אחושבת שיש טבלאות המרה, אני לא יודעת, אני לא משתמש בהם בעצמי.<br />בהצלחה!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-34011944452429861032012-12-29T07:33:24.916-08:002012-12-29T07:33:24.916-08:00האם אפשר להשתמש בשמרים טריים?אם כן מה הכמות ואם אפ...האם אפשר להשתמש בשמרים טריים?אם כן מה הכמות ואם אפשר להוסיף משפר אפיה<br />תודהיוסיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-22090893786591873512012-12-12T11:16:08.965-08:002012-12-12T11:16:08.965-08:00מעולה!! ממש תודה לך
וחג אורים שמח :)מעולה!! ממש תודה לך<br />וחג אורים שמח :)בתאלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-26435907255966439092012-12-12T07:02:08.945-08:002012-12-12T07:02:08.945-08:00בבקשה, מילוי שוקולד פרווה
200 גר' מרגרינה מומס...בבקשה, מילוי שוקולד פרווה<br />200 גר' מרגרינה מומסת<br />300 גר' סוכר (1 וחצי כוסות)<br />140 גר' קקאו (1 כוס)<br />1 ביצה<br />2 כפות גדושות פודינג וניל<br />מעט רום או מים (אני שמה רבע כוס מים)<br /><br />מערבבים. מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-36658219521228259092012-12-11T23:39:09.961-08:002012-12-11T23:39:09.961-08:00מרילין יקרה
אני ממש רוצה להכין לשבת את המתכון הב...מרילין יקרה <br />אני ממש רוצה להכין לשבת את המתכון הבסיסי שנתת כאן לעוגת שמרים,ואני לא מוצאת רעיון למילוי שוקולד שיהיה פרווה,<br />אשמח לעזרתך בבקשהבתאלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-32097046732623228742012-12-10T06:45:55.764-08:002012-12-10T06:45:55.764-08:00כןיש, תשמכי רגיל. אל תדאגי.כןיש, תשמכי רגיל. אל תדאגי.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-60150171183740168252012-12-10T02:22:49.186-08:002012-12-10T02:22:49.186-08:00מרלין שלום
עשיתי את הבצק אתמול שמתי במקרר ולא תפח ...מרלין שלום<br />עשיתי את הבצק אתמול שמתי במקרר ולא תפח לי יש למה להשתמש בו? <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-31879801360134099572012-12-01T09:08:20.259-08:002012-12-01T09:08:20.259-08:00שלום ורדה, הכוונה ל- "פס" זה בעצם רולדה ...שלום ורדה, הכוונה ל- "פס" זה בעצם רולדה בודדת. מרדדים מלבן, מורחים מלית ומגלגלים לרולדה ושמים בתבנית.<br /><br />יוצא מהמתכון הזה 8 "פסים".מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-1845333748081013232012-12-01T04:32:49.305-08:002012-12-01T04:32:49.305-08:00שלום מרילין, האתר שלך מדהים, המתכונים ברורים ונראי...שלום מרילין, האתר שלך מדהים, המתכונים ברורים ונראים מעולה. יש לי בת שלא אוכלת מוצרי חלב מסיבה אידיאולוגית ולכן אנסה את עוגת השמרים הזו ללא חמאה אך רציתי לשאול לכמה עוגות מספיק המתכון כתבת לחלק ל-8 האם מכל 2 עושים בורג או מה?<br />אודה על תשובתך, ורדה אייזיקורדה אייזיקnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-26982267417648737402012-06-15T07:26:37.273-07:002012-06-15T07:26:37.273-07:00שלום מרלין,
הכנתי היום עוגת שמרים מהבצק שלך. אני כ...שלום מרלין,<br />הכנתי היום עוגת שמרים מהבצק שלך. אני כבר שנים מחפשת את הבצק האולטיבטיבי ונראה לי שסוף סוף מצאתי! המאפה יצא כ"כ רך ונעים ונמס בפה. פשוט תענוג!!<br />תודה רבה לך,<br />קרןAnonymousnoreply@blogger.com