tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post4012082642833682766..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ לחם הבית ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-67562335049808149302014-02-02T10:41:51.733-08:002014-02-02T10:41:51.733-08:00הכנתי פעמיים. מעולה! חשוב לא לאפות יותר מדי, השוס ...הכנתי פעמיים. מעולה! חשוב לא לאפות יותר מדי, השוס של הלחם זה המרקם המעולה שלו. שמחהhttps://www.blogger.com/profile/03953293752698491719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-65985650786196015232010-08-07T23:09:04.575-07:002010-08-07T23:09:04.575-07:00הכנתי פעמים רבות ויוצא מעולה.האם ניתן להוסיף לתערו...הכנתי פעמים רבות ויוצא מעולה.האם ניתן להוסיף לתערובת כוס שאור- יש לי שאור צעירכרמליתnoreply@blogger.com