tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post3597944927144403400..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~מגש אנטיפסטי~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-53196827370052865292012-09-03T03:35:02.351-07:002012-09-03T03:35:02.351-07:00שלום גם אני מכינה אנטיפסטי כל יום שישי לארוחת ערב ...שלום גם אני מכינה אנטיפסטי כל יום שישי לארוחת ערב אבל לא מטגנת בכלל ..<br />מכינה בתבנית: קישואים חתוכנים לאורך , בטטות , כרובית, חציל ,פלפל בכמה צבעים, עגבניות שרי מכמה צבעים חתוכות לחצי, דלעת, דלורית.. מסדרת שורות שורות בתבנית גדולה , מפזרת מלח גס, פלפל שחור, מעט רוזמרין, טימין , שמן זית .. ממיסה תיבולית אחת של בצל ואחת של עוף בכוס מים חמים שופכת מעל כל הירקות קוצצת בצל מעל, ומוסיפה שיני שום.מכסה בנייר כסף מכניסה לתנור בערך שעה לאחר מכן מיסרה את הנייר כסף ומזהיבה את הירקות עד לחריכה קלה.. טעים ומוצלח! בתאבוןמימי כפר ביוnoreply@blogger.com