tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post3479015102475913252..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ כתר שמרים ממולא קרם שוקולד וחלבה / פרווה מעולה ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-25795756115785771822012-12-22T09:34:45.556-08:002012-12-22T09:34:45.556-08:00ץנסי לראות את ההסבר כאן
http://mablogeria.blogspot...ץנסי לראות את ההסבר כאן<br />http://mablogeria.blogspot.co.il/2012/12/blog-post_9.html<br /><br />אולי זה יעזורמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-87543014127696765942012-12-19T00:11:59.873-08:002012-12-19T00:11:59.873-08:00מרילין, זה נראה מעולה.
תוכלי בבקשה להסביר איך עושי...מרילין, זה נראה מעולה.<br />תוכלי בבקשה להסביר איך עושים את הצורה הזו של הכתר?<br />אודה לך מאד.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-63470998259043675892012-10-22T07:49:50.734-07:002012-10-22T07:49:50.734-07:00במידה וכן נשמח לקבל את המייל.
תודהבמידה וכן נשמח לקבל את המייל.<br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-61955476797192668302012-10-22T07:49:20.803-07:002012-10-22T07:49:20.803-07:00את שולחת מתכונים במייל?את שולחת מתכונים במייל?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-72073414045624605272012-06-18T21:00:31.485-07:002012-06-18T21:00:31.485-07:00מרילין היקרה בוקר טוב.
כמו כל המתכונים שלך הנפלאים...מרילין היקרה בוקר טוב.<br />כמו כל המתכונים שלך הנפלאים,הכנתי ויצא נהדר.אליפות עולם הבלוג שלך.שמחתי לקבל ממך הזמנה לביתך ועוד יותר שמחתי לגלות שאנו שכנות,אני ממושב חגור.אך לצערי,אני לא מצליחה להעלות את הקובץ ששלחת להרשמה וגם איני מומחית גדולה בהתעסקות עם המחשב אז גם לשלוח מייל אלייך ב"צור קשר" לא הצלחתי.אני מקווה בכלל שאצליח להעלות את ההודעה הנוכחית.אשמח אם תצרי איתי קשר למייל שלי הפרטי בבית:ornalazrian@walla.com.תודה מקרב לב,אורנה.אורנה לזריאןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-67263969334022957012012-06-16T22:58:30.759-07:002012-06-16T22:58:30.759-07:00מרילין! יצא מעולה!!!
ואגב, עשיתי את המילוי הראשון,...מרילין! יצא מעולה!!!<br />ואגב, עשיתי את המילוי הראשון, אבל החלפתי את המרגרינה בשמן. יצא חבל על הזמן. <br />המון תודה, ותמשיכי להביא לנו מתכונים בלי מרגרינה. :-)אודליהhttps://www.blogger.com/profile/07539076519615069245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-68862952452808042872012-06-14T10:22:33.397-07:002012-06-14T10:22:33.397-07:00למען האמת, המתכון עצמו לא כ"כ משנה בעיניי כי ...למען האמת, המתכון עצמו לא כ"כ משנה בעיניי כי בסופו של דבר כל עוגות השמרים נאפות פחות או יותר באותה הדרך ויוצאות מדהים.<br />אבל העיצוב של הכתר! את זה עוד לא הכרתי וזה ממש משדרג את העוגה! תודהMoranShahttps://www.blogger.com/profile/06389047562227226020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-78290445342161212252012-06-14T03:01:17.309-07:002012-06-14T03:01:17.309-07:00אוייש מה עשית לי...
חשבתי שכבר גמרתי לאפות לשבוע ז...אוייש מה עשית לי...<br />חשבתי שכבר גמרתי לאפות לשבוע זה...<br />הדרהדרnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-73943058971510119542012-06-14T00:46:13.835-07:002012-06-14T00:46:13.835-07:00שאלה
במקום חלב סויה מה אפשר לשים?
תודה שרישאלה<br />במקום חלב סויה מה אפשר לשים?<br />תודה שריAnonymousnoreply@blogger.com