tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post1856167665051131722..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ מאפינס בריאות עם טחינה וגזר מגורד ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-71729224206458140472012-12-01T09:36:31.382-08:002012-12-01T09:36:31.382-08:0010!! מצויין!
(-:10!! מצויין!<br />(-:מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-24107120201052950602012-11-28T09:15:01.287-08:002012-11-28T09:15:01.287-08:00מרילין, מתכון ממש ממש מוצלח! עשיתי רק עם קמח מלא, ...מרילין, מתכון ממש ממש מוצלח! עשיתי רק עם קמח מלא, הוספתי קצת סוכר, וסילאן במקום קצת מהטחינה כי לא היה לי מספיק. יצא ממש טעים אפילו שהגזר היה טיפה מריר ופחדתי שזה יורגש. בעלי דירג 10 בסולם עוגות בריאות.tzufnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-25610033453874962142012-11-25T02:54:42.327-08:002012-11-25T02:54:42.327-08:00יצא מעולה!
הכנתי רק עם קמח מלא והוספתי שומשום למעל...יצא מעולה!<br />הכנתי רק עם קמח מלא והוספתי שומשום למעלה (כמו במתכון של קרין גורן)<br />הכנתי כעוגה ולא כמאפינס <br />ולגבי הסוכר - השתמשתי בסוכר קנים אורגני - קצת יקר אבל במתכונים מסוימים אני משקיעה- לכבוד השבת. <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-29061402928598475722012-11-24T12:52:11.471-08:002012-11-24T12:52:11.471-08:00לא מובן למה העוגיות מכונות "בריאות". הרי...לא מובן למה העוגיות מכונות "בריאות". הרי שמדובר בסוכר-אפילו חום- שמן, אבקת אפיה וטחינה אותה מחממים בתנור והיא מלאה שמן בעצמה, מה כאן בריא? זה רק נראה יפה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-72099719770919929212012-11-24T12:38:33.518-08:002012-11-24T12:38:33.518-08:00אחלה מתכון!
רק חשוב לציין- מבחינה תזונתית אין כמע...אחלה מתכון! <br />רק חשוב לציין- מבחינה תזונתית אין כמעט הבדל בין סוכר חום (מכל סוג) לסוכר לבן, וזה לא בריא יותר.<br />(אני דיאטנית קלינית)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-70050769546042152182012-11-22T14:11:41.200-08:002012-11-22T14:11:41.200-08:00ניתן אולי במקום הסוכר להוסיף צימוקים. שוה נסיוןניתן אולי במקום הסוכר להוסיף צימוקים. שוה נסיוןAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-90210647769239684392012-11-22T01:12:00.147-08:002012-11-22T01:12:00.147-08:00שימחת אותי, בע"ה מבטיחה לשתף עוד מתכונים כאלו...שימחת אותי, בע"ה מבטיחה לשתף עוד מתכונים כאלו.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-71830920224468303042012-11-22T01:05:22.955-08:002012-11-22T01:05:22.955-08:00הכנתי וטעמתי... יצא מעדן!!! מרילין, אם יש לך עוד ר...הכנתי וטעמתי... יצא מעדן!!! מרילין, אם יש לך עוד רעיונות לארוחת בוקר לילדים, אשמח מאוד לשמוע. תמיד אני מחפשת רעיונות למשהו טעים, מזין ואם אפשר גם בריא בשבילם. תודה רבה. הבלוג שלך מקסים. שמחה. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-89171791877230467302012-11-20T23:27:02.895-08:002012-11-20T23:27:02.895-08:00רק לידיעתך, הסוכר החום כהה הדחוס שאת מדברת עליו הו...רק לידיעתך, הסוכר החום כהה הדחוס שאת מדברת עליו הוא סוכר לבן צבוע בקרמל רעל כפול ומכופל!!! הרע במיעוטו כדאילהשתמש בסוכר דמררה שהוא הסוכר החום הטבעי.עיריתhttps://www.blogger.com/profile/11751228917873485549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-8112745135643928932012-11-20T23:26:22.938-08:002012-11-20T23:26:22.938-08:00רק לידיעתך, הסוכר החום כהה הדחוס שאת מדברת עליו הו...רק לידיעתך, הסוכר החום כהה הדחוס שאת מדברת עליו הוא סוכר לבן צבוע בקרמל רעל כפול ומכופל!!! הרע במיעוטו כדאילהשתמש בסוכר דמררה שהוא הסוכר החום הטבעי.עיריתhttps://www.blogger.com/profile/11751228917873485549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-53088260871789527562012-11-20T22:41:06.824-08:002012-11-20T22:41:06.824-08:00בוקר טוב,
האם ניתן להמיר את אבקת הסודה לשתייה במשה...בוקר טוב,<br />האם ניתן להמיר את אבקת הסודה לשתייה במשהו אחר?? (תוספת גדולה יותר של אבקת אפייה - לא אוהבת את טעם הלוואי שאבקת הסודה לשתייה גורמת)<br /><br />ב"ה שכל חיילי צה"ל ישובו בשלום והשקט יחזור לדרום..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-55073740571060535942012-11-20T22:22:46.259-08:002012-11-20T22:22:46.259-08:00אם אין קמח מלא כמה קמח רגיל אפשר לשים האם באותם כמ...אם אין קמח מלא כמה קמח רגיל אפשר לשים האם באותם כמויות כמו הקמח המלא+ הקמח הלבן? בכל מקרה נראה מעולה וטעים תודה<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-31528261049369549652012-11-20T13:54:32.564-08:002012-11-20T13:54:32.564-08:00ניסיתי ללא הטחינה ועם חצי כוס סוכר וחצי כוס שמן-יצ...ניסיתי ללא הטחינה ועם חצי כוס סוכר וחצי כוס שמן-יצא מצוייןAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-85689113056029809262012-11-20T01:39:01.059-08:002012-11-20T01:39:01.059-08:00אפשר לשלב את העוגות האלה בתפריט דיאטה?אפשר לשלב את העוגות האלה בתפריט דיאטה?דיאטה מהירהhttp://bigso.co.il/cat.php?id=154noreply@blogger.com