~~~~~~~~~ ממרח פסטו כוסברה ואגוזים ~~~~~~


כרוטב לספגטי, על כריך גבינה, או כמטבל על יד שיפודי עגבניות
הריח כאן הוא אדיר, והצבע כביר
.
מצרכים
שני צרורות של כוסברה, שטופים מיובשים
מאה גרם אגוזי מלך או פקאן
שן שום אחת
כוס שמן זית
מלח




הכנה
טוחנים את הכל יחד, עד למצב שבכל זאת מרגישים את הפריכות של האגוזים
טועמים, משפרים מלח אם צריך ושומרים במקרר

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

תודה על המתכון המרענן והייחודי.
אני מארחת הערב חברים וברגע האחרון הבן שלי ביקש עוד סוג של פסטה,
לא ידעתי מה לעשות, והיו לי במקרר הרבה אגוזי פקאן וכוסברה.
חיפוש בגוגל הוביל לאייך עם עמתכון הנפלא הזה לפסטו,
ליקקנו את האצבעות :-)