~~~~~~~~~~ בקלה מטוגנת ~~~~~~~~

דגים מטוגנים אנחנו אוהבים לאכול מיד כשהם יוצאים מהמחבט
על יד זה מגישים אורז לבן וסלט ירקות, או אפילו סלטה משויה
לדעתי...כך הכי טעים לאכול את הבקלה


מצרכים
שני דגי בקלה מופשרים
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח
מיץ מלימון אחד
ביצה
קמח
שמן לטיגון
להגשה
פפריקה אדומה - פטרוזיליה קצוצה - פלחי לימון


הכנה
שוטפים היטב את הדגים במים פושרים ומנגבים
מתבלים את הדגים בשני הצדדים
מערבבים את הביצה יחד עם מיץ הלימון
טובלים את הדגים בביצה לאחר מכן בקמח
ומטגנים משני הצדדים עד לצבע זהוב
מניחים בצלחת הגשה ומקשטים בפפריקה אדומה, פטרוזיליה קצוצה
ופלחי לימון

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

מרילין אהבתי אהבתיהכל הצילומים והמתכונים
ותתחדשי על המיקסר החדש ...
בטוח שתהני ממנו...bisous ma puce


chant

מרילין איילון אמר/ה...

תודה שאנט שאת תמיד לצידי בפירגון ובמחשבה..המיקסר? משו משו! אדום יפה יפה חח מרילין