tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post982295237802237705..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ חזה עוף ממולא בממרח זיתים ואגוזים / צילומים לעיתון ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-56954617649805545342012-12-01T09:35:49.944-08:002012-12-01T09:35:49.944-08:00לא חייב רוזמרין, אפשר תימין, ואפשר בכלל לא.
לגבי א...לא חייב רוזמרין, אפשר תימין, ואפשר בכלל לא.<br />לגבי אפיה, אני מאמינה שאפשר, אבל לא ניסיתי, בהצלחה!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-78317808137858034232012-11-28T09:34:57.043-08:002012-11-28T09:34:57.043-08:00נראה יאמי!
אפשר גם לאפות לדעתך למאותגרי המשקל?
אם ...נראה יאמי!<br />אפשר גם לאפות לדעתך למאותגרי המשקל?<br />אם כן יש דגשים מיוחדים?<br />תודהדרדסיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-12967151394282696392012-11-27T01:24:29.183-08:002012-11-27T01:24:29.183-08:00היי מרילין,
תודה על כל המתכונים היצירתיים והטעימי...היי מרילין,<br /><br />תודה על כל המתכונים היצירתיים והטעימים ...<br />שאלה קטנה -האם הרוזמרין הוא הכרחי ? האם אפשר בלעדיו ? להחליף אותו במשהו אחר?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-55332840713106568622012-11-27T00:07:52.079-08:002012-11-27T00:07:52.079-08:00חשוב הטיגון באש בינוני, עם כיסוי חלקי. אני אישית ל...חשוב הטיגון באש בינוני, עם כיסוי חלקי. אני אישית לא הייתי אופה בתנור אחרי זה, זה יתייבש ואנחנו אוהבים את העוף עסיסי. <br /><br />בהצלחהמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-56866568607692046352012-11-26T03:26:48.049-08:002012-11-26T03:26:48.049-08:00ממש יופי. שאלתי: האם החלק הפנימי של רולדה גם יוצא ...ממש יופי. שאלתי: האם החלק הפנימי של רולדה גם יוצא מבושל מספיק? אולי כדאי להכניס לתנור אחרי הטיגון?<br />לידיהhttps://www.blogger.com/profile/03886341129061661270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-41992902217165651562012-11-26T00:15:00.312-08:002012-11-26T00:15:00.312-08:00נראה מעולה!!!
ינוסה :)
יפעתנראה מעולה!!!<br />ינוסה :)<br />יפעתAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-91219635958065564832012-11-25T23:55:04.578-08:002012-11-25T23:55:04.578-08:00אני לא מכירה, אבל זה נשמע לי טעים, פיקאנט, בכיוון ...אני לא מכירה, אבל זה נשמע לי טעים, פיקאנט, בכיוון של המטבח המרוקאי. מעולם לא בישלתי חזה עוף שלם..מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-57063620073778242852012-11-25T23:51:45.908-08:002012-11-25T23:51:45.908-08:00וואו, אני מתה על המתכונים שלך. מרילין אולי תוכלי ל...וואו, אני מתה על המתכונים שלך. מרילין אולי תוכלי לעזור לי. בעלי מתגעגע למאכל שאמא שלו נהגה להכין. חזה עוף שלם (פרפר) מבושל עם זיתים ירוקים. הוא זוכר גם זעפרן. חיפשתי ברשת ולא מצאתי משהו דומה. יש לך רעיון? אני אודה לך מאוד. ענתAnonymousnoreply@blogger.com