tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post8918709767235487482..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ רולדת קרם וניל וריבת תות ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-20830923102276148622012-12-30T03:05:48.687-08:002012-12-30T03:05:48.687-08:00מהו החום הגבוה במעלות בתנור? הכוונה ל-250 מעלות?מהו החום הגבוה במעלות בתנור? הכוונה ל-250 מעלות?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-34571051012504214322011-12-30T04:56:20.206-08:002011-12-30T04:56:20.206-08:00מקסים לגמרי :)
עוגה בטעם של פעם
מחזיר אותי לילדות....מקסים לגמרי :)<br />עוגה בטעם של פעם<br />מחזיר אותי לילדות...<br />מתה לפרוסה :)The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-78756534224216518652011-12-29T10:37:32.973-08:002011-12-29T10:37:32.973-08:00הכנתי לפי ההוראות שלך, אבל העוגה עצמה יצאה לי יותר...הכנתי לפי ההוראות שלך, אבל העוגה עצמה יצאה לי יותר דקיקה ביחס לקצפת.<br />יכול להיות שזה קרה בגלל שבפעם הראשונה מרחתי את הבלילה על ניר אפיה, ונאלצתי לקלף אותה ממנו כי שכחתי לשמן, ואז מרחתי שוב? יכול להיות ש"שברתי" את הקצף יותר מידי ולכן העוגה יצאה דקה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-60824755362353884712011-12-21T14:29:01.314-08:002011-12-21T14:29:01.314-08:00עוגה נהדרתתתתתתתת
אני מאד אוהבת, במיוחד עם המילוי ...עוגה נהדרתתתתתתתת<br />אני מאד אוהבת, במיוחד עם המילוי שאת בחרת<br /><br />והעוגה שהכנת גם ניראית נהדר!Winniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.com