tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post8287975523066446173..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ פרוסות בשר בסגנון קורדובה, מנה מנצחת לכבוד פסח ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-70087663446965484262015-09-10T06:18:40.913-07:002015-09-10T06:18:40.913-07:00שלום מרילין
הכנתי רולדת בקר לחג אך הרוטב נשרף ולא ...שלום מרילין<br />הכנתי רולדת בקר לחג אך הרוטב נשרף ולא נותר לי רוטב לחימום הבשר בחג<br />האם תוכלי לתת לי רעיון לרוטב לבשר (ללא פטריות)<br />שאוכל לחמם את הבשר בו..<br />תודה ושנה טובהמיריhttps://www.blogger.com/profile/15094854882379267632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-80378070839209177142015-09-06T23:07:00.402-07:002015-09-06T23:07:00.402-07:00מרילין יקרה, אני ככ נהנית מהמתכונים שלך וחוזרת אלי...מרילין יקרה, אני ככ נהנית מהמתכונים שלך וחוזרת אליהם כל פעם מחדש.<br />האם את הבשר אפשר להכין מראש ולהקפיא מוכן?<br />אני מנסה להתארגן לחג בנחת, ועם 6 ילדים קשה לבשל הכל ברגע האחרון...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08400418569049713385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-11839702500338430442015-09-03T05:32:51.952-07:002015-09-03T05:32:51.952-07:00שלום מרילין,
איך את עושה שעועית ירוקה כל כך יפה וי...שלום מרילין,<br />איך את עושה שעועית ירוקה כל כך יפה וירוקה?<br />אצלי אחרי הבישול היא תמיד משנה צבע לירוק עייף וכהה. <br />אשמח לדעת מה הסוד.תמרהhttps://www.blogger.com/profile/06435722985050530610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-46881794626370843532012-12-01T09:16:41.509-08:002012-12-01T09:16:41.509-08:00תודה רבה, זו באמת השקעה רבה, אבל הכל באהבה, אז זה ...תודה רבה, זו באמת השקעה רבה, אבל הכל באהבה, אז זה לא מכביד, נהפוכו.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-59884516086661990922012-12-01T09:16:41.093-08:002012-12-01T09:16:41.093-08:00תודה רבה, זו באמת השקעה רבה, אבל הכל באהבה, אז זה ...תודה רבה, זו באמת השקעה רבה, אבל הכל באהבה, אז זה לא מכביד, נהפוכו.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-23456904439939167342012-11-29T11:21:11.037-08:002012-11-29T11:21:11.037-08:00מדהים לראות את העבודה הקשה וההשקעה הכרוכה בלהכין א...מדהים לראות את העבודה הקשה וההשקעה הכרוכה בלהכין את הכל לצילום. כל הכבוד על הרצון והזמןץ אני מכורה לבלוג תמשיכו כך.<br /><br />דניאלדניאלהhttp://xn--7dbehe7c4al.co.il/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%98%D7%94/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-70832674103609130072012-11-26T10:16:19.589-08:002012-11-26T10:16:19.589-08:00למה פפריקה מתוקה? ולמה בסיר לחץ? מי משתמש היום בס...למה פפריקה מתוקה? ולמה בסיר לחץ? מי משתמש היום בסיר לחץ? זה מסוכן לדעתי התמונה של הבשר בכלל לא מגרה כל הצבע האדום על הבשר לא נראה טוב Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-76316164360853095642012-10-15T16:19:38.558-07:002012-10-15T16:19:38.558-07:00מדהים...מדהים...יד 0http://www.yad0.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-27858812472841701012012-10-13T23:41:14.535-07:002012-10-13T23:41:14.535-07:00איזה צילומים מקסימים!
כבר ניסיתי את הבשר ויצא רך ו...איזה צילומים מקסימים!<br />כבר ניסיתי את הבשר ויצא רך ועסיסי ממליצה בחום ! מרילין הבלוג שלך מדהים אותי כל פעם מחדש פשוט מקסים ruma&rumanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-79823570762590227632012-10-05T00:42:50.738-07:002012-10-05T00:42:50.738-07:00בוקר טוב מרילין,
הכנתי את הצלי לפי הוראותייך המדו...בוקר טוב מרילין,<br /><br />הכנתי את הצלי לפי הוראותייך המדויקות.<br />אין מילים. יצא נפלא, נפלא.<br />הצלי הכי טעים שהכנתי, ויש לי ניסיון...<br />תבורכי.<br />מתכוונת לחגוג על הבלוג, אני כולי התפעלות.<br /><br />שבת שלום, מועדים לשמחה<br />וחג שמח.<br />gal123451https://www.blogger.com/profile/02415471031000018401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-77705248501402991432012-10-04T05:49:14.738-07:002012-10-04T05:49:14.738-07:00הפירה של קנור. קניתי אותו לצילומים, לא היהי לי זמן...הפירה של קנור. קניתי אותו לצילומים, לא היהי לי זמן להשקיע בפירה בנוסף לכל הדברים.<br /><br />מלח, אין צורך. פטרוזיליה, טוב מאוד, למה לא?מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-38720139369516698182012-10-04T05:32:10.042-07:002012-10-04T05:32:10.042-07:00האם אין צורך להוסיף מלח?
האם ניתן להחליף- פטרוזילי...האם אין צורך להוסיף מלח?<br />האם ניתן להחליף- פטרוזיליה במקום כוסברה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-87609617687927143832012-10-03T23:37:13.319-07:002012-10-03T23:37:13.319-07:00בהחלט חוויה מעניינת!
ונראה טעים!!
חג שמחבהחלט חוויה מעניינת!<br />ונראה טעים!!<br />חג שמחענתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-45126919658992027322012-10-03T22:04:52.853-07:002012-10-03T22:04:52.853-07:00מה זה תקליעה?מה זה תקליעה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-83722349331189401292012-10-03T15:36:45.658-07:002012-10-03T15:36:45.658-07:00היי שאלה... הפירה בתמונה נראה טוב אפשר מתכון? תודה...היי שאלה... הפירה בתמונה נראה טוב אפשר מתכון? תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-58054298079034167082012-10-03T14:34:46.101-07:002012-10-03T14:34:46.101-07:00במקום אבקת מרק שמכילה מונוסודיום ומשתלטת על הטעמים...במקום אבקת מרק שמכילה מונוסודיום ומשתלטת על הטעמים , עדיף תבלינים..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-26640748962809352582012-10-03T14:14:34.128-07:002012-10-03T14:14:34.128-07:00תודה רבה
אני לא נוהגת כך, ועושה בידיוק מה שרשמתי, ...תודה רבה<br />אני לא נוהגת כך, ועושה בידיוק מה שרשמתי, בהצלחה!<br />מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-53798240328648150062012-10-03T14:12:20.776-07:002012-10-03T14:12:20.776-07:00ערב טוב,
בהמשך לשאלתי לגבי סיר הלחץ, האם אין צורך...ערב טוב,<br /><br />בהמשך לשאלתי לגבי סיר הלחץ, האם אין צורך להרתיח את הבשר קודם ואחר כך לשטוף?<br />הבלוג מעורר התפעלות, איזה השקעה שאפו ענק.<br />אני עוברת קטגוריה, קטגוריה<br />והמתכונים והצלומים מטריפים את החושים.<br /><br />תודה רבה.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-48419745619657494262012-10-03T13:29:29.534-07:002012-10-03T13:29:29.534-07:00זה נקרה חלק טוב, כן, אבל אני לא הייתי עושה איתו את...זה נקרה חלק טוב, כן, אבל אני לא הייתי עושה איתו את המתכון הזה. מספר 8 לא נפרס טוב והבישול שלו הרבה יותר ארוך.<br /><br />יש בבלוג קטגוריה של מתוכני בשר, יש שם כמה מתכונים שמאוד מתאימים למספר 8, כדאי להציץ.<br />בהצלחה!<br />מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-54134062255367617662012-10-03T12:57:43.068-07:002012-10-03T12:57:43.068-07:00חג שמח ותודה על המתכונים ועל השיתוף בתמונות
מוסיף ...חג שמח ותודה על המתכונים ועל השיתוף בתמונות<br />מוסיף המון ענין<br />בכלל את כותבת בטוב טעם והמתכונים שלך שוים קריאה<br /><br />יש לי שאלה לגבי הבקר<br />יש לי כרגע בבית רק מס 8 והמתכון שלך מוצא חן בעיניי להכין לשמחת תורה<br />נראה לך שזה יצליח<br />זה נקרא חלק טוב ?לליnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-88993735948829858502012-10-03T12:21:00.671-07:002012-10-03T12:21:00.671-07:00מרגש !!
אצלי יש מתכון אחר של הרב קורדובה שפירסמת ב...מרגש !!<br />אצלי יש מתכון אחר של הרב קורדובה שפירסמת בעבר.גם אני קוראת לו מתכון הבשר של הרב קורדובה,מה שנקרא אצלי להביא דבר בשם אומרו-להביא גאולה לעולם !אין! זה המתכון המנצח תמיד !<br />ותמיד חוזרים איליו.<br />מועדים לשמחה אמיתית לך מרילין ,ולכולם .. רחליnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-35723839516244241992012-10-03T12:01:44.553-07:002012-10-03T12:01:44.553-07:00נראה מאד טעים, עושה חשק לרצות להכין ישר, רק בעיה א...נראה מאד טעים, עושה חשק לרצות להכין ישר, רק בעיה אחת קטנה... אין לי סיר לחץ.,, איך לעשות בלי?<br /><br />כמו כן אפשרי בסיר לבישול איטי?<br />תודה !!! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-65514149033898691542012-10-03T12:01:14.377-07:002012-10-03T12:01:14.377-07:00קשה לי להגיד, אולי שעתיים?
בהצלחה!קשה לי להגיד, אולי שעתיים?<br />בהצלחה!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-10857868881374279032012-10-03T11:54:59.730-07:002012-10-03T11:54:59.730-07:00איזה מהמם , מקסים.
הבלוג מדהים מדהים.
אינני משתמשת...איזה מהמם , מקסים.<br />הבלוג מדהים מדהים.<br />אינני משתמשת בסיר לחץ,<br />אנא הנחי אותי כמה זמן לבשל, ואיך?<br />חג שמח.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-15886209362474102962012-10-03T11:23:57.797-07:002012-10-03T11:23:57.797-07:00אני קונה קפוא ומפשירה במקרר יממה. בהצלחה!
אני קונה קפוא ומפשירה במקרר יממה. בהצלחה!<br />מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.com