tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post7181427050111643286..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ עוגת פרג ושוקולד מעולה, במרקם לח ועשיר ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-71245965552391778002021-09-17T02:16:04.159-07:002021-09-17T02:16:04.159-07:00תודה רבהתודה רבהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03642572196601550602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-82683725203353608972021-02-16T13:33:47.449-08:002021-02-16T13:33:47.449-08:00אוקי, אז לאחר שהכנתי את העוגה… לדעתי אפשר להוריד...אוקי, אז לאחר שהכנתי את העוגה… לדעתי אפשר להוריד ל100 גרם פרג. יותר מזה זה פשוט הרבה מדי. הפחתתי בעוגה ל150 גרם וזה היה עדיין הרבה. בנוסף מספיק בעוגה עצמה 100 גרם שוקולד �� מגורר ובציפוי חצי שמנת. מתוקה עם 100 גרם שוקולד ��. אחרת זה כבד מדי ועושה צרבת. שמריתhttps://www.blogger.com/profile/13734767556575455390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-86338781585526887792016-03-28T23:44:29.980-07:002016-03-28T23:44:29.980-07:00שלום מרילין! העוגה נראית מצוינת.
יש הרבה שוקולד ב...שלום מרילין! העוגה נראית מצוינת. <br />יש הרבה שוקולד בעוגה - האם ניתן לדעתך להפחית קצת מכמות השוקולד במתכון בעוגה/בציפוי? <br />ניתן להכין ברינג 24? <br />תודה רבה!ענתhttps://www.blogger.com/profile/09891934545512284683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-59543384347684422462014-03-14T05:12:28.104-07:002014-03-14T05:12:28.104-07:00אפשר להמיר את פירורי הלחם הקורנפלור כפי שדייוחה לי...אפשר להמיר את פירורי הלחם הקורנפלור כפי שדייוחה לי חברה שהכינה אותה.<br />אפשר להאפות כמאפינס, זהירות לא ליישב. אפיה קצרה בלבד.<br /><br />בהצלחה!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-33212044707300733372014-03-14T03:29:53.713-07:002014-03-14T03:29:53.713-07:00שלום מרילין הנפלאה!
הם ניתן לאפות כמאפינס?? אני רו...שלום מרילין הנפלאה!<br />הם ניתן לאפות כמאפינס?? אני רוצה להכין במנות אישיות בשביל משלוחי המנות..<br />תודה מראש על התשובהvivushhttps://www.blogger.com/profile/17576765300034413680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-10579866385338191092014-03-06T03:53:56.275-08:002014-03-06T03:53:56.275-08:00האם אפשר להחליף או לוותר על פירורי הלחם/ מצה במשהו...האם אפשר להחליף או לוותר על פירורי הלחם/ מצה במשהו אחר וככה העוגה תוכל לזכות לתואר ללא גלוטן?פליאהhttps://www.blogger.com/profile/00115874950935271964noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-84341008276914816742014-02-27T00:19:07.908-08:002014-02-27T00:19:07.908-08:00עבור הציפוי, אפשר לחמם גם שמנת פרווה?
תודה עבור הציפוי, אפשר לחמם גם שמנת פרווה? <br />תודה Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12090060131507393694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-62147578015040487662014-02-26T01:51:27.591-08:002014-02-26T01:51:27.591-08:00לעוגה אין קמח.לעוגה אין קמח.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-76905024784543711822014-02-26T01:19:05.959-08:002014-02-26T01:19:05.959-08:00העוגה ללא קמח?העוגה ללא קמח?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01732553732114600772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-47623186299540006812014-02-25T22:13:36.773-08:002014-02-25T22:13:36.773-08:00טוב, אז נוסף לי עוד סעיף ברשימת האפייה ליום...טוב, אז נוסף לי עוד סעיף ברשימת האפייה ליום...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14600454254818002760noreply@blogger.com