tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post43040437443804302..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ חזה בקר ממולא פטריות ומרווה ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-16311266924689260272011-09-24T01:25:01.547-07:002011-09-24T01:25:01.547-07:00שלום המתכון נראה לי מאוד טעים והחלטתי להכין אותו ל...שלום המתכון נראה לי מאוד טעים והחלטתי להכין אותו לראש השנה. קניתי אצל קצב נתח חזה בקר במשקל שניים וחצי קילו והוא הכין לי כיס למילוי. מה השינויים במתכון שעלי לעשות בגלל גודל הנתח, שינויים בחומרים ובזמן הכנה? והאם בגלל גודל הנתח כדאי לסגור קודם את הבשר על האש ו/או לקשור אותו? תודה רותיAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-17566019252551752182011-05-31T14:00:41.676-07:002011-05-31T14:00:41.676-07:00וואו!
זה ללא ספק נראה אתגר לא פחות מאשר טעים...
אנ...וואו!<br />זה ללא ספק נראה אתגר לא פחות מאשר טעים...<br />אני אישית לא יודעת אם הייתי מצליחה להתמודד עם כזה גודל של בשר, אבל התוצאה הסופית נראית טעימה!!!<br />אני מבטיחה לנסות בארוחה המשפחתית הבאה...הגדלת חזהhttp://www.uknano.biz/?p=188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-89154075792430081802011-04-20T11:30:52.806-07:002011-04-20T11:30:52.806-07:00נראה מאד מושקענראה מאד מושקעammalliahttp://foodplus.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-27038262814700618292011-04-11T03:11:11.028-07:002011-04-11T03:11:11.028-07:00כל עשב אחר יעשה את העבודה, תימין רוזמרין וגם אחר, ...כל עשב אחר יעשה את העבודה, תימין רוזמרין וגם אחר, בהצלחהמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-24617844645969943132011-04-11T02:54:59.315-07:002011-04-11T02:54:59.315-07:00צהרים טובים
באמת עושה רושם נפלא ונראה לי שאמץ אותו...צהרים טובים<br />באמת עושה רושם נפלא ונראה לי שאמץ אותו לחג אגב איזה עלים אחרים אפשר במקום מרוה ? האם אפשר רוזמרין?(פשוט יש לי בהשג יד בקלות יותר)<br />חג שמחAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-12665398947144423212011-04-11T01:13:20.069-07:002011-04-11T01:13:20.069-07:00שלום עדי
אפשר חזה עוף, אבל בשיטה לגמרי שונה, הרי ...שלום עדי<br /><br />אפשר חזה עוף, אבל בשיטה לגמרי שונה, הרי שאין להם זמני בישול זהים בכלל.<br />לגבי המחיר, אני לא יודעת, א-ב-ל אני יכולה להעיד שהנתח ממש טוב. ומספיק היה לי "נפילה" עם בשר לא לעיס בערב חג. לא נעים.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-83537828591943955412011-04-11T00:54:13.243-07:002011-04-11T00:54:13.243-07:00מהמם!
זה אחד הדברים שאין לי אומץ להכין (כל הבשרים ...מהמם!<br />זה אחד הדברים שאין לי אומץ להכין (כל הבשרים הממולאים למינהם, כולל חזה עוף) אבל עשית לי חשק.<br />בכלל, אני חושבת שלאדום אדום יש יופי של מוצרים.<br /><br />תודה יקירתי ♥♥♥CooknBakehttp://www.cooknbake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-75985564116130824262011-04-11T00:48:34.246-07:002011-04-11T00:48:34.246-07:00היי שמי עדי ומאד נהנית מהמתכון הזה. האם לדעתך אפשר...היי שמי עדי ומאד נהנית מהמתכון הזה. האם לדעתך אפשר גם עם חזה עוף??<br />והאם החזה בקר הזה של אדום אדום יקר?? תודה חג שמח.עדי.Anonymousnoreply@blogger.com