tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post4302295789649135925..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ טארט תותים על קרם שקדים ופטיסייר ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-54113920648254093202011-09-24T14:11:06.374-07:002011-09-24T14:11:06.374-07:00היי נראה מעולה רציתי לדעת כדי לעשות קרם פרווה איזה...היי נראה מעולה רציתי לדעת כדי לעשות קרם פרווה איזה חלב סויה כדאי להשתמש?<br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-66547135366285575452011-03-31T13:46:05.557-07:002011-03-31T13:46:05.557-07:00מרילין שלום
קודם כל הבלוג שלך מקסים ואני מאוד נהני...מרילין שלום<br />קודם כל הבלוג שלך מקסים ואני מאוד נהנית לקרוא בו!<br />יש לי שאלה של מתחילות- אין לי משקל ולכן רציתי לדעת האם את יודעת להגיד לי את הכמויות של הבצק בכוסות/כפות?<br />הוא נראה לי ממש מוצלח והייתי שמחה לנסות אותו...<br />תודה!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-3294089920542368542011-03-29T22:07:51.345-07:002011-03-29T22:07:51.345-07:00אוי. זה עושה חשק לקפוץ אליך לכוס קפה עכשיו (ואת בט...אוי. זה עושה חשק לקפוץ אליך לכוס קפה עכשיו (ואת בטח בהכנות לפסח :) )<br />יום נפלאנעהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-27616117616413032462011-03-29T09:38:49.731-07:002011-03-29T09:38:49.731-07:00אוי, זה ממש קטלני. שברת לי את הלב ועוררת בי השתוקק...אוי, זה ממש קטלני. שברת לי את הלב ועוררת בי השתוקקות עזה.אורניnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-2745473537940487032011-03-28T20:26:26.558-07:002011-03-28T20:26:26.558-07:00אחחח, איזה יופי !!
להתחיל את יום שלישי עם כאלו מרא...אחחח, איזה יופי !!<br />להתחיל את יום שלישי עם כאלו מראות זו איכות חיים.<br /><br />את הבצק של פייר הרמה אני אוהבת, משתמשת בו באלתורים אחרים, ועושה אותו בד"כ על בסיס חמאה, כי הפטיסייר ממילא חלבי ואאין כמו חמאה לענג את הנשמה (וגם את הטאיירים... :-) מן הסתם...).<br />כשאני מכינה את הטארט הזה לארוחות בשריות אני מחליפה בפטיסייר את החלב בחלב קוקוס או סויה וזה יוצא אגדה.<br /><br />שולחת לך חיבוק גדול, תודה על הפוסט המרהיב, כהרגלך ...<br /><br />שיהיה לך המשך יום נעים וגשם של זהב.<br /><br />אריאלהאריאלה פיקסלר אלוןhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=arifixinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-27206497718122128562011-03-28T14:04:28.110-07:002011-03-28T14:04:28.110-07:00מדהים! כל כך צבעוני ויפה.
יש לי במקרר שארית של קרם...מדהים! כל כך צבעוני ויפה.<br />יש לי במקרר שארית של קרם פטיסייר שהכנתי בסוף השבוע, באמת פיתרון טוב להשתמש בו לטארטים משגעים כאלה.<br /><br />חיבוק ♥CooknBakehttp://www.cooknbake.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-27541019443153982482011-03-28T13:25:40.649-07:002011-03-28T13:25:40.649-07:00זה נראה פשוט מדהים!
כל מילה נוספת מיותרתזה נראה פשוט מדהים!<br />כל מילה נוספת מיותרתWinniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.com