tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post4287739838770953319..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ חזה עוף בתפוחי אדמה ושעועית ירוקה ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-70009223314717744842012-11-18T11:36:11.656-08:002012-11-18T11:36:11.656-08:00מושלם!!!!!!!!!!!!מושלם!!!!!!!!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-13904427813656302332012-07-20T01:40:54.781-07:002012-07-20T01:40:54.781-07:00מכינה עכשיומכינה עכשיוAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-25184912005108377622010-11-02T04:23:51.208-07:002010-11-02T04:23:51.208-07:00תודה על המתכון, עשיתי זאת בשבת שאירחתי את הוריי. א...תודה על המתכון, עשיתי זאת בשבת שאירחתי את הוריי. אמא שלי רוצה את המתכון וגם דודתי. אין ספק הצלחה!! תודה רבה!!!1סיגלhttp://www.sigalsegev.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-11105480661362819332010-06-28T00:10:23.547-07:002010-06-28T00:10:23.547-07:00את העוף לא משרים בכלום, שמים אותו כך, במחבט.
תוד...את העוף לא משרים בכלום, שמים אותו כך, במחבט.<br /><br /><br />תודה גילי, תודה אורית<br />שימחתם אותימרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-28744722103156746112010-06-27T15:37:03.906-07:002010-06-27T15:37:03.906-07:00הי מרלין,
ראשית-האתר שלך מדהים!!!ישר כוח
שנית-המת...הי מרלין, <br />ראשית-האתר שלך מדהים!!!ישר כוח<br />שנית-המתכון הזה פשוט מצויין, בריא, טעים,והאוכל חוסל כולו :) תודה!<br />אורית.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-60251115981012150852010-06-26T23:07:49.271-07:002010-06-26T23:07:49.271-07:00היי מרילין,
גיליתי את האתר שלך לפני כמה ימים וזה ...היי מרילין,<br /><br />גיליתי את האתר שלך לפני כמה ימים וזה המתכון הראשון שאני מכין ממנו (אבל בטוח שלא האחרון, סימנתי לי כבר כמה וכמה מתכונים נוספים).<br />יצא פשוט מעולה, הרעיון של לבשל את תפוחי האדמה ללא מים מעולם לא נוסה אצלנו והוא גאוני, נותן להם באמת טעם עמוק ופשוט טעים מאוד.<br />המון תודה!Gilhttps://www.blogger.com/profile/11840872974771667197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-77042873631799403182010-06-25T02:44:44.718-07:002010-06-25T02:44:44.718-07:00את החזה עוף משרים במרינדה לפני הבישולח או ישר שמים...את החזה עוף משרים במרינדה לפני הבישולח או ישר שמים במחבת?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-57309084847555164652010-06-16T01:09:55.256-07:002010-06-16T01:09:55.256-07:00נכון אין פה מים בכלל, זה מה שעושה את זה כל כך טעים...נכון אין פה מים בכלל, זה מה שעושה את זה כל כך טעים.מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-9350414339317569512010-06-15T09:47:40.553-07:002010-06-15T09:47:40.553-07:00הי מרילין, האתר מקסים ושימושי מאוד!
שאלה לגבי המתכ...הי מרילין, האתר מקסים ושימושי מאוד!<br />שאלה לגבי המתכון: האם כל הבישול של התפוחי אדמה והשעועית נעשה בלי תוספת מים בכלל?שיריnoreply@blogger.com