tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post2298346679867583487..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ עוגת מיץ תפוזים ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-40645131187095541562012-04-25T06:00:35.659-07:002012-04-25T06:00:35.659-07:00הכנתי עם קמח כוסמין, ויצא מעולה.
תודה! אתר משובח ב...הכנתי עם קמח כוסמין, ויצא מעולה.<br />תודה! אתר משובח ביותרבת-חןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-34117348001217238402012-02-23T12:12:04.064-08:002012-02-23T12:12:04.064-08:00לאיזה תבנית מיועד המתכון? תודה. רוצה לנסות מחר...לאיזה תבנית מיועד המתכון? תודה. רוצה לנסות מחר...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-7596696383421846322011-12-18T03:23:59.726-08:002011-12-18T03:23:59.726-08:00הי מרילין, כמו כל מתכון שלך שעשיתי העוגה יצאה ממש ...הי מרילין, כמו כל מתכון שלך שעשיתי העוגה יצאה ממש מצויינת, רכה נימוחה ובעיקר טעימה. תודה רבה רבה!!ליאתיhttps://www.blogger.com/profile/10127657134367103008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-22690059234231683412008-12-25T13:47:00.000-08:002008-12-25T13:47:00.000-08:00אחרי ההצלחה של עוגת הבננות (ראי תגובה נוספת שלי שם...אחרי ההצלחה של עוגת הבננות (ראי תגובה נוספת שלי שם), כמובן שגם זו הצליחה.<BR/>אני פשוט אוהבת את האתר הזה!!!<BR/>בשל מחסור קל במיץ תפוזים הוספתי גם מעט מיץ לימון ומעט מיץ מקלמנטינה וגרדתי גם קליפת לימון ותפוז לתוך התערובת.<BR/>תבנית אחת כבר חוסלה בעודה חמה עם תה של אחה"צ (בעזרתם האדיבה של השכנים שלי - שתמיד שמחים לשמש לי שפני נסיון) והתבנית השניה מחכה למחר. תודה ושבת שלום :)Moruhttps://www.blogger.com/profile/15900657174072040470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-9979186655846444622008-12-14T00:05:00.000-08:002008-12-14T00:05:00.000-08:00שלום מרילין,רציתי לומר לך שהבלוג שלך מקסים, חיפשתי...שלום מרילין,<BR/>רציתי לומר לך שהבלוג שלך מקסים, חיפשתי מתכון לעוגת תפוזים טובה ואוורירית, אני אנסה את שלך ויעדכן אותך איך היא יצאה.<BR/>מצאתי גם מתכון לג'חנון שאני ינסה להכין אותו בעזרת השם לשבת, ואני אספר לך גם עליו.<BR/><BR/>תודה רבה על השיתוףAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-17820813871016635752008-04-30T08:48:00.000-07:002008-04-30T08:48:00.000-07:00יצא מעולה!!!!תודה רבהכרמיתיצא מעולה!!!!<BR/>תודה רבה<BR/><BR/>כרמיתAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-10030185222233763272008-04-29T21:00:00.000-07:002008-04-29T21:00:00.000-07:00שלום כרמית ותודהעד כמה שזכור לי פחות משעה, אבל באמ...שלום כרמית ותודה<BR/>עד כמה שזכור לי פחות משעה, אבל באמת שזה תלוי בתנור..מציעה אחרי חצי שעה לשים שלם קיסם/מסרגה/סכין ולבדוק את תוכן העוגה<BR/>ידוע שעוגה בסיליקון לוקחת יותר זמן באפיה, אבל לא יכולה להגיד לך כמה<BR/><BR/>בהצלחה!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-88635339355517614472008-04-29T14:54:00.000-07:002008-04-29T14:54:00.000-07:00היי מריליןאני מעריצה חדשה...מאוד מתרשמת מהאתר ולא ...היי מרילין<BR/>אני מעריצה חדשה...<BR/>מאוד מתרשמת מהאתר ולא מפסיקה לגלות דברים מעניינים חדשים<BR/>יישר כח!<BR/>בקשר לעוגת התפוזים, כמה זמן פחות או יותר צריך לאפות אותה בתבנית סיליקון כדוגמת זו שאפית בה בתמונה?<BR/>כרמיתAnonymousnoreply@blogger.com