tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post1711130166732218322..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ טורט גבינה של שוש, כשר לפסח, כמו עננים בפה ~~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-9306659999205027812021-06-15T08:04:42.182-07:002021-06-15T08:04:42.182-07:00העוגה הפכה להיות עוגת הבית שלנו
שמתי לב שכשהקצף לא...העוגה הפכה להיות עוגת הבית שלנו<br />שמתי לב שכשהקצף לא חזק מידי העוגה הרבה פחות נופלתמימיhttps://www.blogger.com/profile/07093262104473013811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-53728889093007722402018-11-02T14:52:43.687-07:002018-11-02T14:52:43.687-07:00האם גבינה דלת קלוריות תעבוד כאן ? האם גבינה דלת קלוריות תעבוד כאן ? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08054245363676959033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-33074645848853471552013-05-09T12:03:16.018-07:002013-05-09T12:03:16.018-07:00אנסה בע"ה! תודה על הרעיוןאנסה בע"ה! תודה על הרעיוןמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-11034649566029882082013-05-09T11:43:22.940-07:002013-05-09T11:43:22.940-07:00בכדי למנוע פתיחה מיותרת של התנור בזמן האפיה עשיתי ...בכדי למנוע פתיחה מיותרת של התנור בזמן האפיה עשיתי משהוא אחר שהצליח מאוד השתמשתי בספריי שמן בטעם חמאה ושימנתי את התבנית אבל יותר התמקדתי על דפנות התבנית וכך לא פתחתי את התנור ולמרות הצניחה של העוגה זה בוצע בצורה ישרה וללא קרעים מומלץ לנסותAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12500918720935342854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-1182537024816241142012-05-27T01:50:55.028-07:002012-05-27T01:50:55.028-07:00וואו, כמה שזה נראה טעים,
אני חייבת לנסות!
תודה רב...וואו, כמה שזה נראה טעים,<br />אני חייבת לנסות!<br /><br />תודה רבה<br /><br />רוניתטיפולי קוסמטיקהhttp://www.beauty-time.co.il/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-19686828356294655272010-08-05T10:41:47.364-07:002010-08-05T10:41:47.364-07:00מרלין שלום.
הכנתי את העוגה היא תפחה מאד יפה ואח&qu...מרלין שלום.<br />הכנתי את העוגה היא תפחה מאד יפה ואח"כ ירדה יותר מהגובה ההתחלתי איפה טעיתי.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-80001897376833444482010-05-22T12:56:23.714-07:002010-05-22T12:56:23.714-07:00מרלין,
הבלוג שלך מדהים והמתכונים נהדרים.
עוגת הטור...מרלין,<br />הבלוג שלך מדהים והמתכונים נהדרים.<br />עוגת הטורט מצוינת- בפעם השניה שאפיתי אותה רציתי לשדר אותה עם ציפוי של שמנת חמוצה + סוכר (והחזרה לתנור כבוי אבל חם). משום מה העוגה הגירה נוזלים וממש שחתה במים. <br /><br />חוצמזה יצאה מעולה וטעימה- האם ידועה לך הסיבה ומה ניתן לעשות כדי למנוע?<br /><br />תודה מראש,<br />ריקי.ריקיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-83339662093131565982009-05-21T14:20:02.051-07:002009-05-21T14:20:02.051-07:00il a l'air délicieux ton gâteau au fromage
merci b...il a l'air délicieux ton gâteau au fromage<br />merci beaucoup pour la traduction<br />je retiens ta façon de faire monter les blancs avec du sirop (meringue italienne ) et j'essayerai de le faire comme ça<br />bisouspirouliehttp://piroulie.canalblog.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-76320042507215251622009-05-21T11:38:56.856-07:002009-05-21T11:38:56.856-07:00Tu es un amour d'avoir pris le temps de traduire.....Tu es un amour d'avoir pris le temps de traduire...<br /><br />Merci beaucoup<br />ça sera mon gateau de chavouot.Anyoganoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-27553242267231726212009-05-20T12:39:55.711-07:002009-05-20T12:39:55.711-07:00avec plaisir anyoga. voilaavec plaisir anyoga. voilaמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-20998875258320248612009-05-20T06:26:53.939-07:002009-05-20T06:26:53.939-07:00Ce gateau au fromage a l'air excellent, léger...
...Ce gateau au fromage a l'air excellent, léger...<br /><br />Mais je suis desepérée car je ne comprends pas la moitié...<br />Qu'est ce que la "Haloumit" ?<br /><br />Si tu trouve le temps de traduire, sache que je suis très interessée...<br /><br />AnyogaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-80308911510363285452009-05-17T07:45:00.000-07:002009-05-17T07:45:00.000-07:00excelente recette, testee il y a deux jours , merc...excelente recette, testee il y a deux jours , merci ma belle !<br /><br />photos sur forum YNETvivihttps://www.blogger.com/profile/02733010475667069911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-36235622151659968922009-05-16T15:39:00.000-07:002009-05-16T15:39:00.000-07:00איזו קוסמטיקאית נהדרת-
גם טיפול פנים וגם עוגה בנוס...איזו קוסמטיקאית נהדרת-<br />גם טיפול פנים וגם עוגה בנוסף...<br />יכול למשוך המון לקוחות, חחחח :)<br />נראית פשוט נפלא!<br />מתה על טורט הגבינה הנפלאות של פעם<br />צחורות מבפנים, ושחומות מבחוץ...<br />תודה על ההמלצה, זה בהחלט מעלה זיכרונות.<br />שבוע נפלא שיהיה לך!fairy_mihttp://blog.tapuz.co.il/ChefBalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-70238777687355225462009-05-13T12:23:00.000-07:002009-05-13T12:23:00.000-07:00נראית יופי - שווה ניסיון. בקרוב מאוד
הצצתי באסופ...נראית יופי - שווה ניסיון. בקרוב מאוד<br /><br /><br />הצצתי באסופת הפוסטים שקבצת לכבוד שבועות - פשוט משהו!שימריתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-47477947770788546452009-05-11T22:07:00.000-07:002009-05-11T22:07:00.000-07:00מרילין!
אוהבת עוגות גבינה והעוגה נראית טעימה מאוד ...מרילין!<br />אוהבת עוגות גבינה והעוגה נראית טעימה מאוד <br />זה הזמן להגיד לך כמה אני נהנית מהבלוג ונהנית ממטעמים ממנו ,כמו חזה בצילי שאוהבים מאוד או סלט כרוב וחמוציות שאימצנו<br />תודה לך על הבלוג המקסים<br />אמאשל..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-44432893742380799782009-05-11T06:28:00.000-07:002009-05-11T06:28:00.000-07:00אוחחחח כמה שהיא נראית ונשמעת טובב
ואם את אומרת שהי...אוחחחח כמה שהיא נראית ונשמעת טובב<br />ואם את אומרת שהיא כמו עננים אז אני מתכוונת להכין<br />תודה לך יקירתי<br />חג ל"ג-בעומר שמחRonitihttps://www.blogger.com/profile/07018019013665073044noreply@blogger.com