tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post1300570517938078673..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~ פרגיות ברוטב יין וענבים ~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-83909903169000592952013-08-20T11:09:51.247-07:002013-08-20T11:09:51.247-07:00אפשר רק תפוחי אדמה, זה גם טעים מאוד!אפשר רק תפוחי אדמה, זה גם טעים מאוד!מרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-82846521968914226142013-08-20T09:44:22.126-07:002013-08-20T09:44:22.126-07:00מתכון חגיגי ומיוחד. האם אפשר להשתמש בבצל במקום כרש...מתכון חגיגי ומיוחד. האם אפשר להשתמש בבצל במקום כרשה? וזאת משום שקשה למצוא כרשה נקייה מחרקים.<br />תודה<br />Unknownhttps://www.blogger.com/profile/07179048347385604280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-23251694120250812682013-08-18T23:52:24.769-07:002013-08-18T23:52:24.769-07:00הקרוקט נראה לי מסובך מדי אבל הפרגית
ביין נראית לי ...הקרוקט נראה לי מסובך מדי אבל הפרגית<br />ביין נראית לי מושכת יותר.<br />האם לא ניתן להניח את הפרגית ה"שיכורה"<br />על מצעשל פשטידה, לביבת תפוחי אדמה וכ"ו?<br />איזה גורן י.א.ג.https://www.blogger.com/profile/16565858370452439350noreply@blogger.com