~~ פסטה ברוטב רוזה~~


פסטה ברוטב רוזה

צילום: בועז לביא, סגנון: דניה לינדר

500 גרם פסטה ארוכה (ספגטי או פטוציני)
500 מ"ל שמנת מתוקה 38 של טרה
2 קופסאות קטנות (200 גרם) של רסק עגבניות
½ כף שום כתוש
½ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
½ כוס בזיליקום קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
להגשה: 100 גרם גבינה צהובה מגורדת

מכניסים את כל המצרכים לסיר ומבשלים 15 דקות על בעבוע עדין, ללא כיסוי.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים אותה עם הרוטב וגבינה צהובה מגורדת מעל.

אין תגובות: