~~ פלפלים קטנים ממולאים בבשר פיקאנטי , כוכב הערב ~~~

אין כמו חגים!!
אם במהלך ימי החול אני נכנסת לשגרת אוכל ביתי מוכר ורגיל, החגים נותנים לי חשק לפנק את כולם במעדנים! את הפלפלים האלו הגשתי בערב חג שני של פסח, עם עוד מעדנים אחרים שבע"ה אפרסם בהמשך, והם יצאו ממש מעולים.
כוכב הערב!
נהדר להגיש אותם בערב שבת כמנת פתיח, נסו! נסו!

צילום: בעז לביא, סגנון: ענת לבל

פלפלים קטנים ממולאים בבשר פיקנטי
10 פלפלים מתוקים קטנים קלויים קלופים (לא חייב לקלף, אני קילפתי מעט והתייאשתי)
1 כף שמן זית
1 בצל קטן קצוץ
1 פלפל אדום מתוק קצוץ
2 כפות נקניק מעושן חתוך לקוביות
1 כוס בשר טחון
1/4 כוס ין לבן
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור

מטגנים את הבצל בשמן זית יחד ע הפלפל האדום, והנקניק, עד שהם מפיצים ריח. מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את היין הלבן ומבלים עד לאידוי מלא, מתבלים, מערבבים ומצננים מעט.
חותכים את הפלפלים לאורכם, מנקים מזרעים וממלאים במלית הבשר. מגישים בטמפרטורת החדר.

אין תגובות: