~~~~~~~~~~ פירות בקראמל הדרים ~~~~~



קינוח קליל קליל שכיף לאכול אחרי סעודה כבדה
או להתפנק בה לארוחת בוקר מאוחרת
יש כאן מתיקות של הפירות והסירופ, אבל גם קצת חמיצות
שמאזנת ונותנת עיניין. אצלי מאוד אהבו וגם האורחים התרשמו
ממליצה בחום - וגם מתאים מאוד לפסח י
.
.
.
מצרכים ל- 4 מנות
שנים עשר תותים שטופים חתוכים לרבעים
ארבע אשכוליות מפולטות או תפוזים
~
כוס וחצי מיץ אשכוליות (אני שמתי מיץ תפוזים טרי) י
חצי כוס סוכר חום
~
שוקולד מריר
.
.
הכנה
מסדרים בצלחות אישיות את התותים והאשכוליות
מבשלים את המיץ יחד עם הסוכר כרבע שעה, עד שמצצמצם ונהיה סמיך
שופכים על הפירות
מגררים מעט שוקולד מריר מעל הכל
(את הצלחת עם השוקולד המריר מעל חטפו עוד לפני שצילמתי)
.
.




תודה ליאת על המתכון
.
.
pour 4 personnes:
12 fraises coupees en quart
4 pamplemousses effiler
~
1 verre et demis de jus d'orange ou pamplemousse
1/2 verre de sucre brun
~
chocolat noir
.
preparation
on met les fruits joliment sur l'assiete personelle
on fait cuir le jus avec le sucre et on fait reduir de moitier
on met un peu de se caramel sur chaque assiette
on gratte un peu de chocolat noir par dessus
sur la photo il y a pas le chocolat, par ce qu'on m'a pique celle ou il y en avait

תגובה 1:

yafa אמר/ה...

shalom, je trouve vraiment tes recettes super, felicitations!