~~~~~~~~~~~~~~ שבת זכור ~~~~~~~~~~~



השבת יש לנו אורחים (שישה) לסעודה הראשונה
ועל כן סיבה למסיבה


סעודה ראשונה
סיגרים ממולאים טונה על מצע עגבניות וגמבות צלויות
כרפיון מפולט בתנור, עם כוסברה, בצל וחוייג
ביצי דגים מטוגנים בהמון בצל
~
עוף בציפוי קרמל תפוזים יוגש עם פלחי תפוז מפולטים
צלי כתף פרוס, ברוטב טימין ופיטריות
יוגש פרוס ועל ידו רוטב קטן
אורז לבן - תוגש כערת גודיז על יד
תפוח אדמה עם גמבות, בצלים ושום בתנור
סלט כרוב, שקדים וחמוציות
סלט תפוח אדמה, ביצים ואפונה במיונז
סלט כרובית בנענע ולימון
סלט תורכי
סלט גזר עם פרג ושיבולת שועל
חמוצים
סלט מלפפון ובצל
סלט בטטות ובוטנים
תותים בקצפת, עם שברי נשיקות קוקוס מעל


סעודה שנייה
ג'חנון
קובנה
רסק + ביצה
חמין חיטה + חומוס + אורז + שעועית
גזר וקולורבי בלימון


סעודה שלישית
מגש ירקות פרוסים
קיגל של משפחת זרינגד
סלט טונה


בנוסף
חלות חמניה
עוגיות בטעם לימוני
פיצוחים
עוגת פירות יבשים

3 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

הי מרילין, איך את מכינה את העוף בקרמל? אני ממש נהנית מהבלוג שלך.
(גם אני מרה"ע)

מרילין איילון אמר/ה...

תודה איליס
הכנתי בשבוע שעבר ועף בקראמל תפוזים, וגם התמונה יצא לא רע ואני מתכוונת להעלות את המתכון בימים הקרובים, אבל אם זה קחוף לך, אז זה הולך כך, בסיר שמים שתי כוסות מיץ תפוזים, שתי כפות רוטב סויה, ארבע כפות צילי מתוק, 4 כפות סוכר ושום כתוש. מכניסים לסיר את העופות ומבשלים עד שכל הנוזלים נעלמים והעוף מצופה שיכבת קראמל. כל התהליך לוקח משו כמו שעה

אנונימי אמר/ה...

תודה, אשתדל לנסות את המתכון היום.